Hopp til innhold

Selskapstallerken

Serveres fra kl. 11-16, 325,- per person

Sommertallerken

  • Fløyelsmyk eggerøre
  • Skalldyrsalat
  • Røkelaks
  • Spekemat
  • Roastbiff
  • Syltet rødløk
  • Salat med mangodressing
  • Potetsalat med vinaigrette
  • Surdeigsbrød og rørossmør

Allergener: gluten, laktose, skalldyr, fisk, sitrus

Høsttallerken

  • Husets røbetgravlaks og eggerøre
  • Skagenrøre
  • Speket skinke og villtpølse
  • Roastbiff med remulade
  • Syltet rødløk og agurk
  • Saltbakte rotgrønnsaker med  grillet gresskar
  • Surdeigsbrød med økologisk meierismør

Allergener: gluten, laktose, skalldyr, fisk, sitrus

Vintertallerken

  • Ribbe og surkål.
  • Pannestekt rosenkål med bacon, valnøtter og tranebær.
  • Kremet potetsalat.
  • Eggerøre og kravlaks med sennepssaus.
  • Fenalår, spekeskinke og melon.
  • Surdeigsbrød og meierismør.

Allergener: gluten, laktose, skalldyr, fisk, sitrus, sennep.

Vårtallerken

  • Asparges salat med spekeskinke
  • Fløyelsmyk eggerøre og røkelaks
  • Skalldyrsalat
  • Roastbiff  
  • Surdeigsbrød og rørossmør. (Inneholder: gluten, laktose, skalldyr, fisk, sitrus)

Allergener: gluten, laktose, skalldyr, fisk, sitrus

Vintertallerken
Høsttallerken
Laster…