Selskapstallerken
Serveres fra kl. 11-16, 325,- per person
Sommertallerken
- Fløyelsmyk eggerøre
- Skalldyrsalat
- Røkelaks
- Spekemat
- Roastbiff
- Syltet rødløk
- Salat med mangodressing
- Potetsalat med vinaigrette
- Surdeigsbrød og rørossmør
Allergener: gluten, laktose, skalldyr, fisk, sitrus
Høsttallerken
- Husets røbetgravlaks og eggerøre
- Skagenrøre
- Speket skinke og villtpølse
- Roastbiff med remulade
- Syltet rødløk og agurk
- Saltbakte rotgrønnsaker med grillet gresskar
- Surdeigsbrød med økologisk meierismør
Allergener: gluten, laktose, skalldyr, fisk, sitrus
Vintertallerken
- Ribbe og surkål.
- Pannestekt rosenkål med bacon, valnøtter og tranebær.
- Kremet potetsalat.
- Eggerøre og kravlaks med sennepssaus.
- Fenalår, spekeskinke og melon.
- Surdeigsbrød og meierismør.
Allergener: gluten, laktose, skalldyr, fisk, sitrus, sennep.
Vårtallerken
- Asparges salat med spekeskinke
- Fløyelsmyk eggerøre og røkelaks
- Skalldyrsalat
- Roastbiff
- Surdeigsbrød og rørossmør. (Inneholder: gluten, laktose, skalldyr, fisk, sitrus)
Allergener: gluten, laktose, skalldyr, fisk, sitrus