Julebord på RS Noatun
Velkommen til julemagi på vakre Noatun! Kontakt oss via skjema, eller send e-post til Vis e-post
Opplev julemagi på RS Noatun
Fredag 15.11. Julens buffet. ledig bord fra 30 gjester,
Lørdag 16.11. Fullbooket
Fredag 22.11. Julens buffet, ledig bord fra 20 gjester
Lørdag 23.11. Fullbooket
Onsdag 27.11 Julens buffet, ledig bord fra 4 gjester
Fredag 29.11. Fullbooket
Lørdag 30. 11. Julens buffet, ledig bord fra 4 gjester
Fredag 06.12. Fullbooket
Tirsdag 10.12. Ledig fra 4 gjester
Lørdag 07.12. Tre retters julemeny, ledig bord fra 2 gjester
Fredag 13.12. Ledig fra 30 gjester
Lørdag 14.12. Julens buffet, ledig fra 4 gjester
Ved å legge julebordet på RS Noatun i Horten, kan du og din bedrift bidra til å holde liv i kysten vår.
Samle dine kolleger til julebord og nyt en fantastisk julemeny i en av Oslofjordens flotteste restauranter. Vi har gleden av å tilby en ekslusiv helaften.
Fra kjøkkenet serveres alle julens smaker av kompromissløs kvalitet. Ferske råvarer tilberedt fra grunn. Nyt musikken fra salongen i peisestua eller på dansegulvet. På kvelden går vi fra restaurant til cocktailbar. Menyen lyser opp den mørkeste årstiden med sesongens cocktail og mocktails.
Vi har kun en bordsetting, som vil si at deg og ditt selskap får tid og ro til å møtes over god mat og gode samtaler. Vi tilbyr også overnatting på vårt helt nye hotell, inkludert frokost dagen etter. Minnene du får her, i vinternatten ved Oslofjorden, skal du kunne leve på i lang tid.
Ved å legge ditt julebord til RS-Noatun er dere med på å bidra til Redningsselskapets ideelle virksomhet og visjon; ingen skal drukne.
Julens meny på RS Noatun
Julens varmmat buffet – 745,- per person
- Aperitiff ved ankomst
- Fersk ribbe med sprø svor og alt av tradisjonelt tilbehør
- Pinnekjøtt med alt av tradisjonelt tilbehør
- Dessertbuffet med julens småkaker, karamellpudding, riskrem med bærsaus.
- Kaffe og te.
Julens treretters meny – 745,- per person
- Forrett: Ørrettartar med gin og dill, pepperotkrem, karse, syltet sjalottløk, seaweed crisp og grønn olje.
- Hovedrett: Reinsdyr med pastinakk og sellerirotpuré, rosenkål med bacon, valnøtter og tranebær. Rødvinsaus med aronia. Morenepotet med sennep.
- Dessert: Snøfriskmousse med bakt eple og plomme marmelade med krydder croumble,
Med overnatting?
Kr. 1 395,- inkl. frokost per gjest i enkeltrom
Kr. + 400,- inkl frokost per ekstra ekstra gjest på rom twin, eller trippelrom.