Fire årstider – vintermeny
Matkultur og kulinarisk opplevelse fra den mørkeste årstiden når landet er dekket av is og snø. Velkommen til Njords vintermeny!
Njords vinter 2025
En vintermeny utenom det vanlige.
Ledig bord fra 2 gjester!
Lørdag 1. februar,
Dørene åpnes kl. 18, første servering kl. 19
Sesongens tre- retters meny
Kr. 795
Drikkematch vin eller juice
kr. 595/ 395,-
Bookingskjema følger.
Filosofi: Temakveld med satt vintermeny og bordsetning gir kjøkkenet rammer til å ha fullt fokus på et begrenset utvalgte av eksklusive råvarer. Full forutsigbarhet, null svinn og ypperste kvalitet.
Meny og drikkematch
- Aperitiff servert ved ankomst
- Valg av aperitiff kommer 8. februar
- Carpaccio av reinsdyr med syltet sennepsfrø, steinsopp majo og jordskokk chips, focaccia stick, reddikspirer og parmasan.
- Valg av vinmatch kommer 8. februar
- Skrei med persillerotpuré, pak choy, sandefjordsmør og tronfjell chips.
- Valg av vinmatch kommer 8. februar
- Pasjonsfruktterte med hvit sjokolade og fersk pasjonsfrukt.
- Valg av vinmatch kommer 8. februar
Dørene åpnes kl. 18:00. Første rett serveres kl. 19:00.
Carpaccio av reinsdyr filet. En delikat smak av villt og rått i en perfekt kombinasjon med tekstur og smak.
Fire årstider på RS Noatun
Njords vinter er en del av fire kulinariske helaftener på RS Noatun. Konseptet er enkelt: fire kvelder, fire bordsetninger, fire eksklusive menyer med drikkematch, kompromissløs kvalitet.