Meny for julelunsj
Ribbetallerken
Med julepølse og medisterkake. surkål og rødkål, rosenkål med bacon og tranebær. Sennepsbakt folvapotet med julesaus
kr. 295,-
(Glutenfri. Allergener: melk).
Pinnekjøttallerken
Med vossakorv, rotmos, surkål og rødkål. rosenkål med bacon og tranebær. Sennepsbakt folvapotet pinnekjøttsjy
kr 365,-
(Glutenfri. Allergener: melk).
Vintertallerken
Med ribbe og rødkål, dillgravet laks med eggerøre og sennepssaus. Urtemarinert edamerost med vinterfrukter. Spekeskinke, viltpølse og rødbetesalat. Julesild med sennepsbakt folvapotet. Surdeigsbrødsbrød med økologisk smør.
kr. 295,-
(Allergener: gluten, melk, egg, fisk).
Riskrem
Med bringebær og solbærsaus med krumkake. Inkludert kaffe og te.
kr. 95,-
(Allergener: melk).
Njords signatur burger med fries
Med rødløk og baconjam, chipotlemajo, vestfoldsalat og norsk cheddar i saftig briochebun. Alle burgere grilles til medium+) Allergener: Gluten, egg, melk, lavlaktose.
kr. 265,-
(Kylling eller vegetar/veganburger tilgjengelig).